Væltede juleskinker

En regnfuld morgen i weekenden væltede en lastbil med 20 tons juleskinker i rundkørsel i Nykøbing Falster. Nænsomt blive de reddet en for en. Efter fire timer var de læsset og nu håber jeg bare, at når julestemningen sænker sig, at der kommer juleskinke på bordet i Tyskland og Polen, eller hvor de nu er på vej hen. 

Boligselskabet Fjordparken

Jeg har et helt år fotograferet for boligselskabet Fjorparken. Set deres ejendomme igennem de forskellige årstider, sol og regn, tidligt og sent. Nu hænger alle billederne på Fjordparkens kontor på Frisegade. Ta’ og kig forbi.

Lille stor herrefrokost

Lige nu har Fuglsang Kunstmuseum en fantastisk særudstilling VED BORDET. Her findes en finurlig installationen af franske Lilian Bourgeat – et forvoksede dækkede havebord. En konkurrence om en herrefrokost blev udloddet og det kom der mange refleksioner og gode grin ud af  – og jeg måtte op på stigen… TRYK og se flere.

NFH og Pricerunner

En af de sjovere opgaver i denne uge, var helt sikkert at dække en håndboldkamp – NFH mod Viborg HK. Opgaven var fra en lidt anden vinkel end jeg plejer. Normalt er det hopskud, forsvarspil og gode mål, sporten på Folketidende efterspørger. Kunden var denne gang Pricerunner, der havde udstyret håndboldpigerne med Pricerunner tatoveringer. Sjov ide og meget i øjnefaldende. Se flere billeder fra serien under Erhverv.